Ikt

Din informasjonsteknologi partner

MED FOKUS PÅ LØSNINGER

Optimaliser ditt hjemmekontor

HJEMMEKONTOR PÅ 1-2-3

1. Ergonomi

Mange har en bedre ergonomisk arbeidsplass på kontoret enn hjemme. Det er ekstra viktig med ergonomisk tilpasning av hjemmekontor om du blir sittende å jobbe hjemmefra daglig over lengre tid. Sørg for at du har riktig arbeidsstilling, bra belysning og en ryddig og oversiktlig arbeidsplass.

2. Nettverk og sikkerhet

Stabilt hjemmenettverk er essensielt og bør fungere optimalt når du har hjemmekontor. Ustabilt nett er når du opplever at nettet faller ut eller varierer i hastighet med hyppige mellomrom. Eldre utstyr kan være en årsak til problemer med Internett. Ved å oppgradere utstyret kan du oppleve at Internett både blir mer stabilt, og gir bedre WiFi-dekning.

Hjemmenettverk kan i mange tilfeller ha svakere sikkerhet enn bedriftens eget nettverk. Bytt gjerne passordet til det trådløse hjemmenettverket og hold oversikt over hvem som får tilgang. Husk på å beskytte den fysiske tilgangen til arbeidsdatamaskinen ved å logge ut eller låse enheten.

3. Programvare og maskinvare

Det er lett å la seg distrahere av e-poster, nyheter på nett og oppdateringer i sosiale medier. Bruk kun programvare som er nødvendig for å gjennomføre arbeidet. Sørg for at PC, MAC og mobile enheter har skrudd på automatisk oppdatering. Ved å gjøre dette hindrer du hackere i å utnytte sårbarheter på dine enheter.

En god skjerm, bærbar eller stasjonær PC, et webkamera og headsett, samt ergonomisk tastatur og mus er grunnlaget for god effektivitet og arbeidsstilling. Har du en jobb-PC, så bør du benytte denne når du jobber hjemmefra. Du bør ikke bruke privatutstyr til jobbrelatert arbeid med mindre det er avtalt og godkjent av arbeidsgiver.

Microsoft

Windows 8.1

Ingenting varer evig og fra og med 10. januar 2023 får du ikke mer teknisk støtte fra Microsoft og ikke heller vil motta oppdateringer til operativsystemet Windows 8.1. PC-en med Windows 8.1 blir spesielt utsatt for ondsinnede angrep og vi anbefaler alle våre kunder å oppgradere til siste versjon av operativsystemet Windows 10 eller Windows 11. Kontakt oss hvis du trenger hjelp, råd eller veiledning.

Fjernstyring Sikkert og effektivt

Dataproblemer kan ofte løses ved at vi fjernstyrer maskinen din. For å få kunne få fjernassistanse fra oss må du laste ned applikasjonen til din enhet, starte den, og oppgi ID slik at vi kan koble oss til. Du vil under hele oppkoblingstiden kunne følge arbeidet på skjermen. Oppkoblingen termineres når arbeidet er utført, så vi kan ikke koble oss til etter at sesjonen er ferdig.

Kontakt oss for fjernstyring

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Domene.Epost.Webhotell

Webhosting

Lag nettside selv eller la oss gjøre jobben

Vi redder dine data

Mistet data?

Har du slettet familiebilder, viktig filer på arbeidsplassen eller fått harddisk krasj m.m….. ikke få panikk. Det er viktig at du ikke fortsetter å bruke enheten før du tar kontakt med oss. Vi kan rekonstruere alle typer data og uavhengig av lagringssystem, filtype og plattform. Med vårt partner Ibas | Ontrack kan vi tilby dataredning, datasletting og digital etterforskning. For datarekonstruksjon kan du kontakte oss direkte eller klikke på Ibas | Ontrack banner.

Ibas data recovery

Siste nytt

WORDPRESS 6.5.5 OPPDATERING

WordPress 6.5.5 oppdatering er her og vi vil oppdatere alle nettsider fortløpende til nyeste versjon for kunder med drift- og supportavtaler. Drifter du nettside hos oss selv? sørg for at du oppdaterer til WordPress 6.5.5 Ta kontakt hvis du trenger hjelp.

Publisert: juni 2024

WORDPRESS 6.5.4 OPPDATERING

WordPress 6.5.4 oppdatering er her og vi vil oppdatere alle nettsider fortløpende til nyeste versjon for kunder med drift- og supportavtaler. Drifter du nettside hos oss selv? sørg for at du oppdaterer til WordPress 6.5.4 Ta kontakt hvis du trenger hjelp.

Publisert: juni 2024

WORDPRESS 6.5.3 OPPDATERING

WordPress 6.5.3 oppdatering er her og vi vil oppdatere alle nettsider fortløpende til nyeste versjon for kunder med drift- og supportavtaler. Drifter du nettside hos oss selv? sørg for at du oppdaterer til WordPress 6.5.3 Ta kontakt hvis du trenger hjelp.

Publisert: mai 2024

Våre partnere