Data

Din informasjonsteknologi partner

Tjenester

Tjenester og service

Msitconsulting tilbyr et bredt spekter av IKT tjenester og service. Under finner du mer informasjon om alle våre fagfelt.

Service

Trenger produktet ditt service, oppgradering eller reparasjon. Vi utfører diagnose, service, feilsøk, reparasjon og oppgradering av alle typer stasjonære og bærbare PCer og merker.

Webdesign

Vi kan bistå med alt fra enkle nettsider til store web prosjekter og tilbyr responsive og funksjonelle websider til små og mellomstore bedrifter og privatmarked.

Programvare

Å holde programvaren og driverene oppdatert er avgjørende med tanke på sikkerhet. Oppdatert programvare og og driverene gir en sikrere og mer velfungerende PC. Vi kan hjelpe blant annet med oppdatering, installasjon, feilretting m.m

Datarekonstruksjon

Gjenoppretting av filer fra krasjet harddisk eller andre digitale lagringsmedier. Vi leverer tjenester innenfor datarekonstruksjon, datasletting og dataetterforskning til både bedriftsmarkedet og privatpersoner.

Nettverk

Et velfungerende nettverk er viktig for både bedrifter og private husstander. Vi kan hjelpe blant annet med oppkobling av trådløst nettverk og bredbånd, utbedring av nettverksdekning og sikring, installasjon og konfigurering av router m.m

Support

Vi tilbyr support til alle våre kunder via e-post, chat eller fjernstyring. Trenger du kontinuerlig hjelp, er supportavtalen et godt alternativ.

Salg

Vi har avtaler med leverandører og distributører innen IT m.m og kan tilby bredt produktspekter for våre kunder.