web

Domene.Epost.Webhotell

Nettside?

Hva kan vi hjelpe deg med

Hosting

I samarbeid med vårt leverandør, leverer vi alt innen webhotell, epost og domene-tjenester for ditt behov. Har du allerede nettside eller epost hos en annen leverandør så ordner vi flytting gratis.

Webdesign

Design din egen nettside eller la oss gjøre jobben. Vi kan bistå med alt fra enkle nettsider til store web prosjekter og tilbyr responsive og funksjonelle websider til små og mellomstore bedrifter og privatmarked.

Publiseringsverktøy

Det er mange publiseringsverktøy på markedet. Vi har valgt WordPress som er verdens mest utbredte publiseringsverktøy (CMS) og alle nettsider vi lager er basert på WordPress. 

Optimalisering

Skal nettside være synlig og ha potensiale må den promoteres og optimaliseres. Vi tilbyr søkemotoroptimalisering (SEO) som har hensikt å øke synligheten og høyre ranking i søkemotorene på nett.

Analyse

Webanalyse handler i korte trekk om å innhente, analysere og visualisere data. Ikke ta avgjørelser basert på synsing, ved å kartlegge data fra nettsiden, kan vi optimalisere både synlighet og ytelse.

Support

Om du ikke har kapasistet til å vedlikeholde nettsiden din, så er supportavtalen et godt alternativ. Vi tilbyr drift- og supportavtaler med tett oppfølging for nettsider og WordPress CMS.

Webdesign

TRENGER DU HJELP MED DESIGN OG NETTSIDEN

Kontakt oss for webløsning

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.     

 

Lag nettside selv

WEBHOSTING